Iemet tikai divas aspirīna tabletes izlietnē un aizsērējums jau pēc mirkļa būs pazudis

Kāds prieks ir iet vannā vai dušā pēc garas darba dienas! Ir grūti iedomāties mūsdienu dzīvi bez vannas istabas ar visām ērtībām. Bet reizēm gadās, ka mums nākas saskarties ar aizsērējušu kanalizāciju un tā ir steidzami jāiztīra! Profesionāla kanalizācijas tīrīšana var būt ļoti dārga. Un ne vienmēr ir jēga saukt santehniķi, lai iztīrītu kanalizāciju. Mūsdienu pasaulē ir daudz līdzekļu un veidu, kā to izdarīt bez ārējas palīdzības. Dalīsimies ar dažām izcilām metodēm.

Ziepes un matu šampūni labi šķīst ūdenī, bet šie produkti satur metālu sāļus, kas nogulsnējas uz caurulēm. Kombinācijā ar matiem un citām mazām daļiņām tas viss aizsprosto caurules. Un tas vēlāk var izraisīt vannas istabas applūšanu.

Mēs esam sagatavojuši jums vienkāršas, lētas un efektīvas metodes kanalizācijas caurules aizsprostojumu novēršanai.

Pirmā metode ir vienkāršākā, bet ne mazāk efektīva. Viss, kas jums nepieciešams, ir parastās aspirīna tabletes. Jūs varat tās iegādāties jebkurā aptiekas kioskā. Ielieciet kanalizācijā 2 tabletes un uzlejiet glāzi 9% etiķa.

Aspirīns kanalizācijā sāks šņākt un putot. Pēc tam, kad tabletes ir pilnībā izšķīdušas, pēc dažām minūtēm kanalizācijā ielej apmēram 1 litru verdoša ūdens. Tas palīdzēs nomazgāt visus netīrumus un gružus.

Otrajai metodei jums būs nepieciešama cepamā soda, etiķis un verdošs ūdens. Caurulē, kur izveidojies aizsprostojums, ielej 2 ēdamkarotes sodas un ielej pusglāzi etiķa. Šis maisījums sāks ļoti aktīvi putot. Pēc apmēram stundas kanalizācijā ielej 3 litrus verdoša ūdens. Un var droši izmantot kanalizāciju – vairs nebūs aizsprostojumu.

Lasi arī: Makaroni un vēl daži dabīgi produkti, kas palīdzēs izglābt tavus istabas augus

Un trešais līdzeklis ir cepamā soda un parastais galda sāls. Sajauc 2 ēdamkarotes katra produkta un ielej tos kanalizācijā. Aplej ar pusi glāzes etiķa. Efekts būs tāds pats kā otrajā gadījumā, bet labāks sāls satura dēļ. Pēc apmēram stundas izskalojiet kanalizāciju ar lielu daudzumu verdoša ūdens.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment